Moikka! Minulla on syntymässä elämäntapamuutos / – tapa valmennus, johon kerään mahtavien, sydämellä tekevien ja äärimmäisen mielenkiintoisten ihmisten tarinoita – ja pyydän tekemään esim. aamupalan tai päivällisen. Videoin ne ja tietysti ilman käsikirjoitusta; ilon kautta

Samalla mainostan tietysti teidän jokaisen omaa toimintaa, jos jollakulla sattuu  yritys / toiminimi / vastaava olemaan. Kiinnostaako tulla mukaan oman tarinasi kanssa?

Tulen paikan päälle itse tekemään videot, joten no worries!

– Sonja

The ’Juttu’

Sulla on THE juttu, josta haluat kertoa intohimoisesti ja sydämellä mahdollisimman monelle. Elämäntapamuutos, selviytymistarina, oma yritys, oivallus… Mitä vain! Tähän mukaan tulemalla saat yhden väylän lisää tuoda esille omaa tarinaasi.

Ilmainen markkinointi

Samalla, saat tietysti ilmaista markkinointia omalle toiminnallesi sopivasti. Kun tapaat minut, niin ymmärrät kuinka energinen olen, ja tajuat varmasti heti että tulet saamaan runsaasti näkyvyyttä itsellesi melkein täysin vaivatta.

Uniikki projekti

Olet mukana projektissa, jollaista suomessa ei ole ehkä koskaan ennen luotu. Saatat nyt jo  ymmärtää, millainen huomioarvo teillä eturivissä olevilla tulee olemaan. Bonuksena on tietenkin se, että miten paljon hyviä muutoksia sinunkin tarinasi voi saada aikaan muissa…

Innostuitko? Laita viestiä tulemaan tämän kautta!

7 + 11 =