Rempseä 4 lapsen äiti Sonja neuvoo sinua omaa kokemustaan hyödyntäen ottamaan haltuun tehokkaat painonpudotusvinkit, toimivat kehonpainotreenit ja motivoi rautaisen sekä periksiantamattoman asenteen päähäsi, jotta sinäkin saat oman elämäsi takaisin.

Oma ennen ja jälkeen kuvani

Netti on täynnä ohjeita ja onnistujia, superfoodeja ja extremeä, kauniita ihmisiä ja timmejä peppuja. Syödäkkö sitä rahkaa vai ei, onko se luomu nyt luomua vai ei – et osaa enää tarttua kiinni näihin juttuihin ja kaikki kuurit ja pirtelöt on kokeiltu.

Opit seuraavia asioita kanssani:

 • Järkevän ja stressittömän treenityylin
 • Helposti toteutettavan ruokavalion
 • Päästämään irti suorituspaineista
 • Tekemään tavoitteistasi kerrankin totta

Jotta, pääset lopultakin maaliin etkä väsähdä matkalla!

KUN PÄÄTÄT ONNISTUA, NIIN VOIN AUTTAA SINUT ALKUUN NÄILLÄ PAKETEILLA!

Tässä valmennuspakettini! Paketit on suunnattu sinulle, kun haluat saada yksinkertaisesti ja tehokkaasti oman elämäsi haltuun. Äidit, isät, yrittäjät…. te, joilla ei ole aikaa tutustua kaikkeen informaatiotulvaan ruuasta ja tehokkaasta järkevästä liikunnasta. Haluat itsellesi oman valmentajan, mutta sinulla ei ole aikaa tai rahaa palkata omaa valmentajaa. Mutta nyt on! Olen yhteydessä pakettien ostajiin henkilökohtaisesti, ja elän mukana kun teet tulostasi. Mitään et saa minulta suoraan materiaalipankista, joita netistä ehkä olet aiemmin ostanut.

Olen tehnyt itse näillä keinoin omat tulokset, valmentanut ryhmiä ja yksittäisiä asiakkaita jo vuodesta 2012, joten tiedän ne keinot, joilla pääset takuuvarmasti alkuun, kun seuraat ohjeita. Löydät valmiit listat rasvoista, öljyistä, videoita aamupaloista, aterioista… ilman monimutkaisia reseptejä. Ja kun innostut enemmän, osaan ohjata sinut oikeaan paikkaan jatkamaan!

 • Oma valmennus

Sinun tavoite – minun tavoite

Kun haluat valmentajan, jolla on rento ja silti päämäärätietoinen asenne, vastaa kysymyksiin pitkin matkaasi, antaa aina parhaansa, ymmärtää arkea – valitse minut.

Teen nykyään yksityisten henkilöiden ohjauksia EasyFit Joensuussa. Loistava sali ilman pakkojäsenyyttä. Sinun ei myöskään tarvitse ostaa ketjun jäsenyyttä, vaikka ostaisit ohjauksen minulta. Tosin; easyfit jäsenyys on vain 29,90e / kk – ja koko sali on sinun

Ohjelmat muokataan tietysti juuri sinulle sopiviksi, minun kanssani sana yksilöllinen tarkoittaa todellakin YKSILÖLLINEN. Sisältää mm.

 • Alkukartoitus – missä mättää?
 • Liikuntaohjelmat; kuntosalille, toiminnallinen treeni, kehonhuolto – sinun lähtötilanteestasi käsin
 • Kestävät ravintoratkaisut ilman rääkkiä ja nälkäkuureja
 • Jatkuva seuranta – et saa vain paperia käteen ja olalle taputusta, vaan oikean ihmisen sinun valitseman paketin mukaisesti

Hinnat:

 • 89e / kk – tapaaminen kerran kuukaudessa (kesto 6kk)
 • 159e / kk – tapaaminen kaksi kertaa kuukaudessa (kesto 6kk)
 • 279e / kk – tapaaminen kerran viikossa (kesto 3kk)
 • 499e / kk – tapaamiset kaksi kertaa viikossa (kesto 3kk)

Ilmoittautumiset soitolla 050 413 2373.

Ilon kautta

Ryhmävalmennukset

Halutessanne voitte tilata minulta myös painonpudotus- / elämäntapavalmennusryhmän. Näitä olen pitänyt kymmeniä ja taas kymmeniä – kuuden vuoden ajan. Ryhmän sisältö on aina neuvoteltavissa tilaajan toiveiden mukaan.

Tavallisin tapa on ollut tavata ja ryhmäyttää asiakkaat kerran viikossa. Yhteisen liikuntakerran ja endorfiinien nousun jälkeen ryhmällä on noin 20-30min kestoinen ravintobuustaus. En punnitse asiakkaita, luotan enemmän valokuviin ja yleiseen fiiliksen nousuun. Kokemus on osoittanut, että punnitus luo paineita, estää painon putoamista ja nauttimasta muutoksen tekemisestä.

Ilmoittautumiset soitolla tai tekstiviestillä 050 413 2373.

 

 

Nykäise hihasta

Freelancer palvelut

Nosta kuntosalisi tai liikuntakeskuksesi tasoa, luo iloista tunnelmaa ja auta asiakkaitasi viihtymään teillä jatkossakin!

Haluat aktivoida työntekijöitäsi käyttämään heille tarkoitettuja liikuntamahdollisuuksia. 

Olen Sonja, energinen ja hyvällä huumorilla brändätty hyvinvointi- ja elämäntapavalmentaja. Teen töitä ”tosissaan, mutta en vakavissaan”. Ryhmien ja yksityisten valmennusta on takana vuosia; saleilla sekä omissa valmennusryhmissä. 

Tarjoan omaa freelancer palvelua:  Nykäise Hihasta. Saan asiakkaat helposti omalla asenteellani rentoutumaan, nauttimaan liikunnasta ja haluamaan oppia lisää. Tapaamisten aikana mm:

 • Käydään läpi yleisimmät kuntosalitekniikat; ja osoitan perusvirheet
 • Opetan käyttämään peilejä
 • Kehonpainoharjoittelua
 • Kehon hallintaa
 • Pikavinkit ruokailuun

Olen monesti huomannut, että saleilla / työpaikoilla / kunnassa on paljon ihmisiä, jotka haluavat tekniikka- ja laiteohjausta. Monia kiinnostaisi aloittaa, mutta ei tiedä mitä tehdä. Apu on tarpeen, jotta kuntoilusta tulisi mukavaa ja mielekästä. Personal Trainer palvelut ovat houkuttelevia, mutta usein esteenä ovat erilaiset syyt;

 • Raha
 • Ohjaajan sukupuoli
 • Ohjaajan ikä
 • Treenaus koetaan itselle liian monimutkaiseksi
 • Ei halua vielä valmentajaa, mutta kaipaa yleisiä ohjeita peruskunnon rakentamiseen

Tämän palvelun voi yhdistää osaksi Ilon Kautta – ryhmävalmennuksia

 

Hinta 49e / tunti (sis.alv 24%)

Yhteydenotot soitolla 050 413 2373

tai sähköpostilla hello(at)sonjarasanen.fi

MITÄ MUUT ASIAKKAANI SANOVAT?

Olen ollut mukana Sonjan ryhmissä jo vuodesta 2012, uskottava ja upea Sonja omalla esimerkillään kannustaa ja motivoi pysyvään muutokseen. Ammattitaitoinen ja sydän paikallaan. Mieletön positiivinen energia. Suosittelen!

Jutta Ristola

Outokumpu

Sonjan avulla olen tehnyt täydellisen elämäntapa muutoksen. Sonja on todella energinen ja kannustava ihminen, jonka avulla voit tehdä mahdottomasta mahdollisen ihan vain olemalla oma itsesi.

Laura Kontkanen

Polvijärvi

Olen ollut Sonjan ryhmissä mukana tekemässä elämäntapamuutosta vajaan kaksi vuotta. Olen saanut tehtyä isoja muutoksia ruokavalioon ja innostus liikkumiseen on lisääntynyt valtavasti. Sonja saa varmasti temmattua laiskemmatkin mukaan ja innostumaan muutoksen tekemisestä. Sonja on ihanan kannustava ja äärettömän pirteä! Suosittelen tulemaan mukaan jokaista kuka miettii muutoksien tekemistä elämäänsä – onnistut varmasti.

Jenni Räsänen

Outokumpu

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ EROTTAA TÄMÄN VALMENNUKSEN MUISTA?

Teen tätä sinulle, joka olet tavallinen ihminen. Niinkuin minäkin; yli 40 vuotias pienten lasten äiti. Mutta täynnä virtaa ja teen omaa hyvinvointiani ilman vaikeita ohjeita. Kerron sinullekin pääasiat, joilla lisäät huomattavasti omaa hyvinvointiasi ja saat väriä kasvoihin! Murran ohjatessani asenteita ja pudotan suorittamisen rimaa alemmaksi, jotta pystyt ottamaan taas oman elämäsi haltuun.

En ohjaa fitnessiä, eli treeniä joka vaatii paljon sekä psyykkeeltä että kropalta. Ohjaan sinua syömään sitä ruokaa, jota pystyt syömään vielä ohjelman loputtuakin - saat myös ruokavinkkejä puhtaista raaka-aineista. Opit treenaamaan järkevästi, ilman kipuja ja perheriitoja...

Lisäksi tapaan teidät viikottain videokontaktilla. Opastan sinua koko matkan ajan, ja vastaan kysymyksiin henkilökohtaisesti. Lisäksi voit seurata asennettani, treeniryhmiä ja vinkkejä youtube kanavaltani. Olen siis interaktiivinen hyvinvointiohjaaja, ja siirsin siksi palvelut myös nettiin, että pystyn tarjoamaan osaamistani ja energiaani yhä suuremmalle määrälle ihmisiä.

OLEN TÄYSIN VASTA-ALKAJA, SAANKO OHJELMISTA APUA?

Olen ohjannut täysin vasta-alkajia vuosia, ja pystyn aloittamaan kanssasi täysin alusta. Ymmärrän esteet ja epämukavuudet, olenhan itse ollut samanlainen. Omaa motivaatiota ja tahtoa sinulta pitää löytyä, minulle ei tarvitse selitellä. Olen ohjaajana napakka ja suoraviivainen;  aina huumorilla höystettynä. Käythän katsomassa asiakaspalautteitani - he ovat ihan oikeita ihmisiä, ihan oikeilla nimillä.

EN OLE KOSKAAN LIIKKUNUT, OSAANKO TEHDÄ MITÄÄN?

Saat treenipaketin mukana tekniikkavideon/oita, jossa opastan mihin asioihin kiinnität huomiota. Peilin edessä kun teet, näet itsesi ja toistamalla liikkeitä, opit tarkkailemaan itseäsi. Liian kova liikunta alkuvaiheessa on varma keino hävittää motivaatio muutamassa päivässä - kuuntele itseäsi, ja hyväksy että kunto on vielä alussa huono. Käytä hyväksesi keskusteluforumeita -  mitä enemmän kysyt, sen enemmän saat.

OLEN TODELLA YLIPAINOINEN, JA YRITTÄNYT KAIKKENI. MITEN VOISIN ONNISTUA?

Olen myös itse ollut reilusti ylipainoinen. Onnistut, kun ensin olet realistinen. Painosi ei ole noussut kahdessa viikossa, jolloin silloin se ei pysty laskemaankaan. Ja totuus on, että mitä enemmän lähtötilanteessa on ylipainoa, sen suurempi työkin on edessä - monen aineenvaihdunta voi tehdä ne “tepposet”, kun ruokavaliota muutetaan.

Ilon kautta valmennuksen ohjeet ovat realistisia, helposti arkeen sopiva suunnitelma. Unohda kaikki entinen mitä olet kokeillut, ja ota avoimesti ja kyseenalaistamatta opit vastaan - onnistut. Nyt ei tehdä suorittamisen kautta, vaan oikeasti tähdätään pysyvään muutokseen; ilman selityksiä 😉

MITEN SAAN TREENIOHJELMAT?

Valmennuksessa on kuvattu jokaiselle viikolle täysimittaiset jumpat. Klikkaa videota ja alat liikkumaan. Jumppien aikana kerron tekniikkahuomioita; kokeilemalla näet miten erotun muista!

MITÄ VIDEOKONTAKTI TARKOITTAA?

Pääsemme kohtaamaan kasvotusten, videoyhteyksien välityksellä. Ohjelman nimi on ZOOM. Näin saamme ohjaukseen oikean ohjauksen tason, etkä saa ohjelmia vain suoraan treenipankista. Voit esittää kysymyksiä, näyttää ehkä vaikean liikkeen jota et ymmärrä; ja pystyn ohjaamaan oikeaan tekniikkaan. Asuit sitten kuinka kaukana tahansa, vaikka ulkomailla.

MILLAISET RUOKAOHJEET SAAN?

En suosittele kenellekään rahkaa ja maitotaloustuotteista vain hapanmaitotuotteet. Opastan syömään puhtaasti mutta niin, ettei ruokailusta synny sinulle saavuttamatonta ja liian vaikeaa. Raaka-aineet löydät lähikaupasta ja näitä ruokia pystyy syömään koko perhe

EN OSAA KUNNOLLA SUOMEA, OSAATKO ENGLANTIA?

Juttelen Englantia päivittäin muutenkin, joten uskon että tulemme toimeen myös englannin kielellä.

VOIKO SINUA JOSKUS TAVATA LIVENÄ?

Kyllä vain! Liikun usein ympäri suomea ja jos tiemme kohtaavat; tietenkin! Seuraa myös elämääni ja vinkkejä youtube- kanavaltani!