Rempseä 4 lapsen äiti Sonja neuvoo sinua omaa kokemustaan hyödyntäen ottamaan haltuun tehokkaat painonpudotusvinkit, toimivat kehonpainotreenit ja motivoi rautaisen sekä periksiantamattoman asenteen päähäsi, jotta sinäkin saat oman elämäsi takaisin.

Oma ennen ja jälkeen kuvani

Netti on täynnä ohjeita ja onnistujia, superfoodeja ja extremeä, kauniita ihmisiä ja timmejä peppuja. Syödäkkö sitä rahkaa vai ei, onko se luomu nyt luomua vai ei – et osaa enää tarttua kiinni näihin juttuihin ja kaikki kuurit ja pirtelöt on kokeiltu.

Opit seuraavia asioita kanssani:

  • Järkevän ja stressittömän treenityylin
  • Helposti toteutettavan ruokavalion
  • Päästämään irti suorituspaineista
  • Tekemään tavoitteistasi kerrankin totta

Jotta, pääset lopultakin maaliin etkä väsähdä matkalla!

KUN PÄÄTÄT ONNISTUA, NIIN VOIN AUTTAA SINUT ALKUUN NÄILLÄ PALVELUILLA!

Tässä palveluni!

Kaikkien palveluitteni avulla autan sinua etenemään kohti hyvinvoivaa ja vahvaa kehoa, pudottamaan painoa ja nostamaan kuntoa!

Voit osallistua valmennukseen, ottaa osaa Facebook ryhmään sekä tilata e-kirjani.

Tässä kirja, joka sisältää kaiken tiedon, mitä sinun tulee tietää ravitsemuksesta, kun teet omaa elämäntapamuutosta. Lisäksi saat neljä kehonpainotreeniä, jotka on kuvattu fysioterapeutin kanssa yhteistyössä. Kun treenit on tehty, kuuluu kehonhuolto kiinteänä osana kohti hyvinvoivaa kehoa. Kirja sisältää myös kaksi koko kehonhuoltoa, jotka motivoivat sinua venyttelemään itsellesi pitkät, kauniit ja kivuttomat lihakset.

Löydät kirjasta myös ruokapäiväkirjan, ohjeet päivittäiseen ruokailuun, monia reseptejä niin aamu- kuin iltapaloille, lounaat, päivälliset. Apuvälineiksi omaan seurantaasi saat yksinkertaisen kuntotestin, ruokapäiväkirjan sekä viikottaisen treenipohjan.

Tämän kirjan avulla elämäntapojen muutos on helpompaa kuin koskaan ennen!

Fitsuomi valmennus on jaettu kahteen vaiheeseen, joista molempien kesto on viisi viikkoa. FitSuomi valmennus on suunnattu sinulle, kun haluat saada yksinkertaisesti ja tehokkaasti oman elämäsi haltuun. Äidit, isät, yrittäjät…. te, joilla ei ole aikaa tutustua kaikkeen informaatiotulvaan ruuasta ja tehokkaasta järkevästä liikunnasta. Haluat itsellesi oman valmentajan, mutta sinulla ei ole aikaa tai rahaa palkata omaa valmentajaa. Silloin valintasi on minun ohjaama viiden viikon valmennus, jota voit halutessasi jatkaa myös jatko-osaan.

Olen tehnyt itse näillä keinoin omat tulokset, valmentanut ryhmiä ja yksittäisiä asiakkaita jo vuodesta 2012, joten tiedän ne keinot, joilla pääset takuuvarmasti alkuun, kun seuraat ohjeita. Löydät valmiit listat rasvoista, öljyistä, videoita aamupaloista, aterioista… ilman monimutkaisia reseptejä. Ja kun innostut enemmän, osaan ohjata sinut oikeaan paikkaan jatkamaan! Valmennuksessa pureudutaan myös henkiseen valmennukseen ja haastan sinut pohtimaan monia omaa hyvinvointiasi estäviä tekijöitä.

Valmennus sisältää kaikkien yllämainitun lisäksi FitSuomen E-kirjan, neljä bonustreeniä rasvanpolttoon sekä FitSuomen Facebook ryhmän koko valmennuksen ajan!

Tässä ryhmässä tapaat ihmisiä, jotka ovat oikeasti valinneet tien tehdä elämäntapojen muutos. Tavoite voi olla ostaa kuntoa, pudottaa painoa, oppimaan oikeanlaisen treenaamisen. Olen ryhmän käytettävissä päivittäin. Toimin ohjaajana, vastaan kysymyksiin, neuvon tekniikkakysymyksissä – oma ohjaaja siis koko ryhmän käytettävissä! Kysy mitä vain, ja saat varmasti vastauksia.
Ryhmä poikkeaa muista ilmaisista Facebook ryhmistä niin, että ostat ryhmään jäsenyyden. Saat kerrankin oikeaa tietoa, minun tuen ohjaajana – tässä ryhmässä et saa vain pelkästään kuvia ruoka-annoksista, vaan paljon enemmän. Ryhmässä mukana olevat ovat motivoineita oikeasti tekemään itselleen nyt lopultakin loistavat tulokset!

Ryhmä toimii erinomaisena tukena myös E-Kirjan ostaneille!

MITÄ MUUT ASIAKKAANI SANOVAT?

Olen ollut mukana Sonjan ryhmissä jo vuodesta 2012, uskottava ja upea Sonja omalla esimerkillään kannustaa ja motivoi pysyvään muutokseen. Ammattitaitoinen ja sydän paikallaan. Mieletön positiivinen energia. Suosittelen!

Jutta Ristola

Outokumpu

Sonjan avulla olen tehnyt täydellisen elämäntapa muutoksen. Sonja on todella energinen ja kannustava ihminen, jonka avulla voit tehdä mahdottomasta mahdollisen ihan vain olemalla oma itsesi.

Laura Kontkanen

Polvijärvi

Olen ollut Sonjan ryhmissä mukana tekemässä elämäntapamuutosta vajaan kaksi vuotta. Olen saanut tehtyä isoja muutoksia ruokavalioon ja innostus liikkumiseen on lisääntynyt valtavasti. Sonja saa varmasti temmattua laiskemmatkin mukaan ja innostumaan muutoksen tekemisestä. Sonja on ihanan kannustava ja äärettömän pirteä! Suosittelen tulemaan mukaan jokaista kuka miettii muutoksien tekemistä elämäänsä – onnistut varmasti.

Jenni Räsänen

Outokumpu

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MIKÄ EROTTAA TÄMÄN VALMENNUKSEN MUISTA?

Teen tätä sinulle, joka olet tavallinen ihminen. Niinkuin minäkin; yli 40 vuotias pienten lasten äiti. Mutta täynnä virtaa ja teen omaa hyvinvointiani ilman vaikeita ohjeita. Kerron sinullekin pääasiat, joilla lisäät huomattavasti omaa hyvinvointiasi ja saat väriä kasvoihin! Murran ohjatessani asenteita ja pudotan suorittamisen rimaa alemmaksi, jotta pystyt ottamaan taas oman elämäsi haltuun.

En ohjaa fitnessiä, eli treeniä joka vaatii paljon sekä psyykkeeltä että kropalta. Ohjaan sinua syömään sitä ruokaa, jota pystyt syömään vielä ohjelman loputtuakin - saat myös ruokavinkkejä puhtaista raaka-aineista. Opit treenaamaan järkevästi, ilman kipuja ja perheriitoja...

Lisäksi tapaan teidät viikottain videokontaktilla. Opastan sinua koko matkan ajan, ja vastaan kysymyksiin henkilökohtaisesti. Lisäksi voit seurata asennettani, treeniryhmiä ja vinkkejä youtube kanavaltani. Olen siis interaktiivinen hyvinvointiohjaaja, ja siirsin siksi palvelut myös nettiin, että pystyn tarjoamaan osaamistani ja energiaani yhä suuremmalle määrälle ihmisiä.

OLEN TÄYSIN VASTA-ALKAJA, SAANKO OHJELMISTA APUA?

Olen ohjannut täysin vasta-alkajia vuosia, ja pystyn aloittamaan kanssasi täysin alusta. Ymmärrän esteet ja epämukavuudet, olenhan itse ollut samanlainen. Omaa motivaatiota ja tahtoa sinulta pitää löytyä, minulle ei tarvitse selitellä. Olen ohjaajana napakka ja suoraviivainen;  aina huumorilla höystettynä. Käythän katsomassa asiakaspalautteitani - he ovat ihan oikeita ihmisiä, ihan oikeilla nimillä.

EN OLE KOSKAAN LIIKKUNUT, OSAANKO TEHDÄ MITÄÄN?

Saat treenipaketin mukana tekniikkavideon/oita, jossa opastan mihin asioihin kiinnität huomiota. Peilin edessä kun teet, näet itsesi ja toistamalla liikkeitä, opit tarkkailemaan itseäsi. Liian kova liikunta alkuvaiheessa on varma keino hävittää motivaatio muutamassa päivässä - kuuntele itseäsi, ja hyväksy että kunto on vielä alussa huono. Käytä hyväksesi keskusteluforumeita -  mitä enemmän kysyt, sen enemmän saat.

OLEN TODELLA YLIPAINOINEN, JA YRITTÄNYT KAIKKENI. MITEN VOISIN ONNISTUA?

Olen myös itse ollut reilusti ylipainoinen. Onnistut, kun ensin olet realistinen. Painosi ei ole noussut kahdessa viikossa, jolloin silloin se ei pysty laskemaankaan. Ja totuus on, että mitä enemmän lähtötilanteessa on ylipainoa, sen suurempi työkin on edessä - monen aineenvaihdunta voi tehdä ne “tepposet”, kun ruokavaliota muutetaan.

Ilon kautta valmennuksen ohjeet ovat realistisia, helposti arkeen sopiva suunnitelma. Unohda kaikki entinen mitä olet kokeillut, ja ota avoimesti ja kyseenalaistamatta opit vastaan - onnistut. Nyt ei tehdä suorittamisen kautta, vaan oikeasti tähdätään pysyvään muutokseen; ilman selityksiä 😉

MITEN SAAN TREENIOHJELMAT?

Valmennuksessa on kuvattu jokaiselle viikolle täysimittaiset jumpat. Klikkaa videota ja alat liikkumaan. Jumppien aikana kerron tekniikkahuomioita; kokeilemalla näet miten erotun muista!

MITÄ VIDEOKONTAKTI TARKOITTAA?

Pääsemme kohtaamaan kasvotusten, videoyhteyksien välityksellä. Ohjelman nimi on ZOOM. Näin saamme ohjaukseen oikean ohjauksen tason, etkä saa ohjelmia vain suoraan treenipankista. Voit esittää kysymyksiä, näyttää ehkä vaikean liikkeen jota et ymmärrä; ja pystyn ohjaamaan oikeaan tekniikkaan. Asuit sitten kuinka kaukana tahansa, vaikka ulkomailla.

MILLAISET RUOKAOHJEET SAAN?

En suosittele kenellekään rahkaa ja maitotaloustuotteista vain hapanmaitotuotteet. Opastan syömään puhtaasti mutta niin, ettei ruokailusta synny sinulle saavuttamatonta ja liian vaikeaa. Raaka-aineet löydät lähikaupasta ja näitä ruokia pystyy syömään koko perhe

EN OSAA KUNNOLLA SUOMEA, OSAATKO ENGLANTIA?

Juttelen Englantia päivittäin muutenkin, joten uskon että tulemme toimeen myös englannin kielellä.

VOIKO SINUA JOSKUS TAVATA LIVENÄ?

Kyllä vain! Liikun usein ympäri suomea ja jos tiemme kohtaavat; tietenkin! Seuraa myös elämääni ja vinkkejä youtube- kanavaltani!